میخوام اون پرونده رو از کلانتری بگیرم و به دادگاه ارائه بدم یا برگه پزشکی قانونی رو نشون دادگاه بدم، آیا امکان داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #97880374

سلام من سال ۹۳ تو پزشکی قانونی کرج علیه شوهرم شکایت کردم و پرونده منتقل شد به کلانتری کرج و با صلح با شوهرم رفتم وگفتم پرونده رو مختومه کنن، متاسفانه این موضوع تکرار شده و من میخوام اون پرونده رو از کلانتری بگیرم و به دادگاه ارائه بدم یا برگه پزشکی قانونی رو نشون دادگاه بدم، آیا امکان داره؟ میدونم که نمیشه پرونده رو مجدد باز کرد تا رای دیه صادر بشه ( فقط برای اثبات عدم امنیت جانی و بعد حکم طلاق)

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر احیانا به دلیل گذشت زمان پرونده در کلانتری موجود نبود ، در پزشکی قانونی با ارائه کدملی می توانید سوابق را به دست آورید.

درودبرشما
به دادگاه تقاضای استعلام ازپرونده مزبورراارایه بدهید.

باید اقدام به شکایت مجدد نموده و برای اثبات سابقه موضوع به مشخصات پرونده قبلی اشاره نمایید تا دادگاه با استعلام از کلانتری پرونده را مطالبه نماید .