میخواهد خانوادش رو عوض کنه و حضانتش رو خانواده دیگه ای به عهده بگیرند، ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۵۹ #97818119

سلام.من یه دوستی دارم که فرزند خونده است.خانواده ای که حضانتش رو به عهده گرفتن مورد اخلاقی ندارن.ولی دوستم میخاد خانوادش رو عوض کنه و حضانتش رو خانواده دیگه ای به عهده بگیرن.میخواستم بدونم از اونجایی که خانواده فعلیش مشکلی ندارن اصلا میتونه این کارو بکنه و اگر میتونه میشه لطفا بگید چجوری

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر امکان این کار وجود ندارد.

با سلام
موضوع مطروحه شما تحت عنوان سرپرستی مطرح می گردد و لازم است توجه داشته باشید که برای بحث حضانت سن مشخصی در قانون تعریف شده است. در خصوص تغییر سرپرستی، اگر دلیل موجهی وجود داشته باشد،اقدام از طریق بهزیستی ممکن است نتیجه بخش باشد.

سلام دوست عزیز.نصب و عزل سرپرست و قیم و خروج از حضانت و سرپرستی دست خودشون نیست

خیر تغییر خانوده برای سرپرستی وی امکان ندارد

سلام
تغییر خانواده هرچند فرزندخوانده باشد امری خلاف قانون و خارج از موضوعیت

باتوجه ب عدم وجود هیچگونه دلیلی جهت این موضوع این امر میسر نمی باشد

باسلام
دوست عزیز چنین اقدامی میتواند مخل نظم عمومی جامعه می باشد و بدون دلیل چنین امکانی وجود ندارد