نحوه اجرای حکم پرداخت حق بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۰۳ #97769822

از کارفرما شکایتی در دادگاه عمومی طرح کرده ام بابت دریافت حق بیمه معوقه یک ماه و دریافت حق مرخصی مانده که اکنون ۱۷ روز است که ابلاغیه اجرائیه به کارفرما ابلاغ شده و به دفتر شعبه اعاده شده است. اکنون سوالات این است : ۱- نحوه اجرای حکم پرداخت حق بیمه چگونه است؟ ۲- در صورت امتناع کارفرما از اجرای این حکم راهکار چیست؟ ۳- در این مرحله چه اقداماتی لازم است از طرف من صورت گیرد؟ ۴- آیا مراجعه حضوری مکرر به دفتر شعبه جهت پیگیری لازم است؟ ۵- برای تسریع در روند پرونده چه اقداماتی لازم است انجام دهم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما در رابطه با صلاحیت طرح شکایت خود دچار اشتباه شده اید.لذا با توجه به موارد ذکر شده شما باید از طریق اداره کار و سپس در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید.

با سلام
برای احقاق حق از طریق اداره کار ، بایستی شخص ار طریق سامانه مبوط به اداره کار اقدام به ثبت شکایت نماید تا موضوع رسیدگی و احقاق حق گردد

با سلام
باید از طریق سامانه اینترنتی اداره کار شکایت خود را مطرح کنید.

دادگاه های عمومی صلاحیت رسیدگی به دعاوی مربوط به ادارات کار و حوزه کارفرمایی و کارگری را ندارند مگر در موارد مالی خارج از بیمه. بهتر است زمان خود را از دست ندهید و در شورای مربوطه در اداره کار شکایت کنید.