می‌توان یکی از ورثه ها که ساکن خونه رو بیرون کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۸ #97768778

سلام پدرمون فت کرده سه ماه پیش ۵ برادریم کل خونه ۴ تا مغازه ۶ میلیارد میره من در حال حاضر ساکن خونه هستم من نمخام سهم بفروشم آیا می‌تونن من بیرون کنن یا خیر در حال حاضر ساکن خونه هستم بالاخره خونه سهم بابامه من نمی فروشم اون از مغازه ها بردارن لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانی که ماترک تقسیم نشده مابین وراث مشاع می باشد و احد از وراث بدون رضایت سایرین حق تصرف اختصاصی ندارد و برای سایر وارثین حق تقاضای خلع ید وجود دارد .

وراث امکان تقاضای خلع ید دارند.

درود امکان خلع ید برای باقی وراث وجود دارد

خیر نمی توانند شما را بیرون بیاندازند چرا که همه شما در جزء‌جزء‌خانه و مغازه ها سهم دارید و شریک هستید وملک افراز نشده که میزان سهم هر کدام مشخص باشد و خلع ید وقتی میتوانند بدهند که شما مالکیتی نسبت به این ملک نداشته باشید در حالی که به اندازه سهمتان مالکیت دارید . اگر میخواهند خانه رابفروشند و شما راضی نیستید باید اول دستور افرازش را بگیرند که با توجه به متراژ یا ثبت موافقت می کند یا خیر در صورت دوم دستور فروشش را از دادگاه بخواهند.

باسلام
سایر ورثه چون شریک هستند قانونا میتوانند شما را خلع ید کنند

با احترام باقی وراث می توانند خلع ید شما را بخواهند

امکان خلع ید شما برای باقی وراث وجود دارد.