کلاهبرداری تلفنی و حضوری درباره دستگاه تصفیه آب رو چطور میتونم پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲ #97643327

سلام

از یک شماره با من تماس گرفته شده و گفته شده که موعد تعویض فیلتر یخچال شماست. از قضا همینگونه بود و درخواست نمودم که بفرستند. ارسال رایگان و قیمت همراه با تخفیف ۸۰ هزار تومان بوده ولی پس از حضور نماینده تماس گیرنده، در عدم حضور من از بی اطلاعی خانواده نسبت به توافق انجام شده سو استفاده شده و یک فیلتر آب معمولی به جای ۸۰ هزار تومان ۸۰۰ هزار تومان حساب شده، به علاوه، چند فیلتر دیگر هم اضافه شده که سرجمع ۲ میلیون تومان هزینه در برداشته؛ این هزینه بر اساس قیمت بازار بیش از یک میلیون تومان اضافه تر از چیزی است که باید باشد.

هیچ یک از شماره های تماس گیرنده پاسخگو نیستند ولی خوشبختانه پول از کارت همسر من به کارت شخص مراجعه کننده واریز شده.
چگونه می توانم موضوع را پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای مطالبه اقدام نمایید.

با احترام دادخواستی به طرفیت گیرنده طرح نمایید

وقت بخیر برای مطالبه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام فرمایید

سلام مطالبه وجه متصور است ثبت دادخواست توسط همسرتان به طرفیت گیرنده وجه

درخواست مطالبع وجه اصافی ازطریق خدمات قضایی مطرح کنید

با مستند قرار دادن رسید بانکی طرح دعوی کنید.

با درود به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمائید