تصمیم گرفتن پشت بام که نم داده رو درست کنند؛ هزینه را من باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۷ #97497087

۲۰ تیر قولنامه کردم مرداد ماه مشکل پشت بام که اتفاق افتاده بوده رو تصمیمی میگیرن درست کنن الان۲۰ شهریور من خونه تحویل گرفتم از همون روز شروع به کار کردن هزینه اتفاق افتاده پای بنده هست یا اینک به پای صاحب قبلی هستش

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
بسته به نوع توافق پاسخ می تواند متفاوت باشد
اما بطور کلی مبیع با شرایط موجود خریداری می شود و اینگونه برداشت می شود که خریدار همه اوصاف معایب را پذیرفته و بر این مبانی توافق نموده و در نتیجه هزینه ها را نیز می بایست پرداخت نماید.

باسلام در صورتی که در قرارداد ذکر شده باشد شرایط ساختمان باید چگونه باشد که تحویل خریدار شود برعهده فروشنده می باشد.البته توافق طرفین باید نادیده گرفته نشود.

با سلام
اگر در قرار داد قید نشده بر عهده شما میباشد

سلام
از زمانی که ملک در مالکیت شما قرار گرفته، همچون سایر مالکان ساختمان بایستی در اداره مشاعات از قبیل پشت بام و تامین هزینه های مربوطه مشارکت نمایید.

این موضوع اول بسته به توافق بین شما وصاحب خانه است.اما اینکه شما بعداز رفع مشکل منزل را تحویل گرفته اید به نظر بر عهده صاحب خانه است.

سلام
با توجه به مالکیت فعلی برعهده شما میباشد

با توجه به مالکیت فعلی شما ، هزینه ترمیم پشت بام بر عتهده شماست .