کلاهبرداری اینترنتی را چطور پیگیری باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۲ #97440714

سلام
من در سایت دیوار یک گوشی موبایل خریدم به کارت فروشنده یک میلیون تومان به عنوان بیعانه واریز کردم ایشان هم دیگر جواب نمیدهند راهی برای پیگیری هست فقط یک شماره کارت با نام صاحب حساب را دارم ممنون از زحماتتون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه نمایید

سلام
به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه نمایید پرونده به پلیس فتا ارجاع داده می شود

سلام و درود.
وقت بخیر.

در مرحله اول باید از پیام ها و چت های رد و بدل شده اسکرین شات تهیه نموده و با پرینت حساب خود (وجه واریزی) به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه نمایید و طرح شکایت با عنوان کلاهبرداری نمایید.

سپس پرونده به پلیس فتا ارجاع داده می شود و عملیات و اقدامات لازم جهت یافتن مجرم طبق رویه انجام خواهد شد.

سربلند باشید.