آیا این مورد قتل محسوب می شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۳۷ #97375946

سلام خواهر من خودکشی کرده است و شوهر سابق او بار ها خواهر من را تهدید به کشتن فرزندش کرده و اینکه یک بار هم گوشی آن را دزدیده و با تهدید او به پخش عکس هایش و پیام هایش که در گوشی موجود بود و آزار روحی که هر روز به او می داد سعی کرد که خواهرم را به سمت خودکشی سوق دهد لطفا راهنمایی کنید که جرم این فرد به چه صورت خواهد بود

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین امری قتل محسوب نمی‌شود

سلام
خودکشی جرم نیست و بر همین اساس مشارکت و معاونت و .... بر این فقره بی معنی است

خودکشی که اساتید جرم شناسی از آن به وحدت قاتل و مقتول تعبیر می نمایند از نظر شرعی جرم است لیکن از منظر قانون جرم نیست.

با سلام
خیر این امر مصداق قتل نبوده و شوهر خواهر شما به این دلایلی که فرموده اید در صورت اثبات امر ، به جرم تهدید و سرقت و اعمال خشونت علیه همسر مجازات خواهد شد

سلام
خیر قتل محسوب نمیشود و با توجه به میزان تاثیرمستقیم اقدام انجام شده نسبت به نتیجه آن از طرف دادگاه مورد برسی قرار خواهد گرفت .

سلام
خیر قتل محسوب نمی شود

خیر لیکن به اتهام تهدید و سرقت علیه ایشان اقامه دعوا کنید