وکیل درخواست سفته نموده، آیا وجهه ی قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۲ #97273979

با سلام خدمت مشاور محترم
وکیل من برای اینکه مهریه ام را بگیرد ده میلیون پیش گرفته و دوازده درصد از مهریه را هم درخواست کرده که طی یک سفته به او بدهم.
آیا این کار در بین وکلا عرف هست؟
و اینکه من این سفته را با چه عنوانی به او بدهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این کار در بین وکلا عرف نیست، و آنچه ایشان خواسته است بیش از متعارف حق الوکاله است
و اینکه من این سفته را با چه عنوانی به او بدهم؟ شما اصولا نباید سفته ای بدهید اما شما مختارید

بعضی ازوکلاء چک می گیرند وبعضی ها سفته ، سفته را به عنوان حق الوکاله بدهید البته درراستای قرارداد مالی که تنطیم کردید

سلام این میزان که به وکیل پرداخت شده چندین برابر تعرفه است . اما رقم حق الوکاله بستگی به توافق وکیل و موکل و قرارداد بین ایشان دارد.

با سلام پس از اتمام مهلت وکالت،نیاز به وکالت جدید بوده یا حضور مالک خودرو .
تخلفات راهنمایی و رانندگی و امتیازات منفی آن برای صاحب پلاک منظور شده و سایر مسولیت های کیفری و مدنی نیز،صاحب پلاک مسول است اما با توجه ارایه مدارک انتقال مالکیت (قولنامه) میتوان رفع مسولیت نمود.
درصورت عدم تعویض پلاک از سوی خریدار،ساده ترین راه درخواست فک پلاک است.
و ارایه دستور قضایی به پلیس راهور و متعاقب آن توقیف پلاک است.