خیانت در امانت در خصوص بی توجهی به قوانین پادگان چگونه اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۱ #96870

باسلام
سئوالی داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
حدود یک ماه پیش در خدمت سربازی من مسئول جای بودم که گوشی سربازان را تحویل میگرفتن و به ان ها رسید همراه با کلید میدادن بنده یک اعزام به بیمارستان گرفتم و وقتی برگشتم یکی از سربازان میگفت که کلید کمدش را گم کرده من نیز به ایشان گفتم به ستاد پادگان برو و زاپاس کلید را بگیرو بیار موقعی که این فرد رفت من در را برای پسنل پایور بازکردم تا خارج شوند خودم نیز به بیرون رفته ود در دوم را نیز بازکرده و مشغول بازدید پایوران شدم وقتی به داخل برگشتم یک کلید نزدیک کمد ها پیدا کردم به علت دندان درد و شلوغ بودن سرم کلیدرا با بقیهی کلید یکجا انداختم بدون اینکه به شماره ان نگاه کنم در این موقع ها بود که سرباز امد و گفت کلید را نتوانسته بگیرد و کسی داخل ستاد نبوده وهمه رفتن گفت پول قفل رامیدهم قفل را بشکنید میخواستم قفل رایشکنم که چشمم به کلید این اقا خورد ودر کمد را که بازکردیم گوشی داخل ان نبودحالا این اقا نسبت به من شاکی شده و به دادسرای نظام شکایت کرده و دادسرا نیز یک نامه فرستاده ومنو متهم به خیانت در امانت و سارق گوشی میدونه ایا میتونم تو دادسرای نظام از بی توجهی پادگان به اینکه میگفتم همیشه باید دو سرباز داخل این اتاق باشه و اینکه اتاق دوربین نداشته اعتراض کنم و گردن پادگان بندازم ایا اگر دادگاه رای به ضرر من بدهد بازای من سوئ پیشینه خواهد شد اگر محکوم شوم و نتونم پرداخت کنم به زندان خواهم رفت چون گوشی ایشان سیزده میلیون بوده ومن نمیتونم این مبلغو پرداخت کنم حتی اگر قسط بندی بشود

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که به صورت حضوری با وکیل متخصص مشورت کنید. لذا اگر هم محکوم شوید سوء پیشینه موثر برای شما منظور نخواهد شد و فقط مجازات تعیین میشود.