میزان دیه آسیب وارد شده چه میزان است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۶ #96429403

سلام
من تصادف کردم و ران یک پام از طرف پایین بالای زانو شکست و از بالا چسبیده به لگن خورد شد به هر دو پلاتین گذاشتن و ۲ تا دندون جلو بالایی با لثم شکسته و جدا شدن و فکم شکست میخواستم ببینم چقدر دیه شامل من میشه؟
در ضمن طول درمان تاثیر دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طول درمان تاثیری ندارد و میزان دیه توسط اجرای احکام محاسبه می شود.

میزان دیه را پزشکی قانونی مشخص مینماید و مبلغ دیه را با توجه به نظریه پزشکی قانونی میتوان محاسبه نمود .

نوع صدمه ومیزان درصد رجاحت بر هر عضو می بایست بر حسب نظر پزشکی قانونی اعلام تا بتوان بر اساس نظر پزشک قانونی میزان دیه را محاسبه نمود.شرط اول نظر پزشک قانونی است

سلام
با اخذ گواهی پزشک قانونی و مراجعه به اجرای احکام میزان دیه توسط کارشناس محاسبه می شود.
دیه شکستکی ران شما درصورتی که بدون عیب بهبود یابد ۸ درصد دیه کامل و بابت پلاتین ارش تعیین خواهد شد
دندان‌های جلو هر کدام یک بیستم دیه کامل دارد

دیه فک مستقل از دیه دندان و سایر اعضاء است واگر با فک، دندان یا غیر آن از بین برود یا آسیب ببیند هر کدام دیه یا ارش جداگانه دارد.

سلام
میزان دیه و همچنین طول درمان، براساس نظریه پزشکی قانونی تعیین میگردد و دادگاه طبق نظریه ضمن تعیین دقیق میزان دیه حکم به پرداخت دیه میدهد

تعیین دیه با پزشکی قانونی است
محاسبه دیه با اجرای احکام کیفری