افترا زدند؛ چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۶ #96390062

فامیلی به من افترا زده متنی در تلگرام فرستاده که تو یک ماه پیش پیچ من را هک و یا ورود کردی و اطلاعات شخصی من را با یک پیج ساختگی به یکی از دوستان ( فالور ) هایم فرستادی و بعد مکالمه را حذف و پیج را حذف کرده ای و میگوید من اسکیرین مکالمه را دارم ولی نشان نمی دهم بنده گفتم که برو و شکایت کن از من ولی می گوید نمی روم و عابروی من را با گفتن این حرف ها پیش فامیل می برد در اول می گفت من به یک هکر دادم اسم پیج ساختگی را و گفته ایمیل تو است گاه می گوید به یک فرد نظامی دادم تا اطلاعاتت را بدهد و گاه می گوید از روی اسم پیج ساختگی تو را شناختم و گاه میگوید هنگام آن مکالمه که کردی دوستم با یک ترفند تصویر تو را از دوربین دیده است من کجا شکایت کنم چه کار کنم عابرویم را میبرد خواهشم کمک کنید

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می اوانی شکایت خود را به اتهام افتر در دفتر خدمات قضایی ثبت کنی

پیام تلگرام مدرک کافی جهت شکایت نمی باشد و صرفا اماره قضایی است ولی شکایت خود را با تهیه اسکرین شات از پیامها از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

شکایت خود را تحت عنوان جرم افترا از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام دوست عزیز
شما میتونید هم به جرم افترا و هم ایجاد مزاحمت از ایشون شکایت کنید و متن هایی که براتون فرستاده رو به دادگاه ارائه بدید ، مراقب باشید که حرف هایی که بهتون زده رو پاک نکنن

باسلام میتوانید شکایت افترا نماید وار طریق پلیس فتا پیگیری نمائید

با درود
می‌توان‌ طرح‌ دعوا نمود، صحت موارد گفته شده باید به تایید پلیس فتا برسد.

درود
پیام تلگرام می تواند یک اماره برای قاضی باشد.