میخوان با توجه به متن پیامک درخواست عدم تمکین بفرستن ایا امکان پذبر هست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۴۷ #96194318

سلام من با اقایی عقد موقت خوندیم بین خودمون و مدت دو هفته بود این اقا زدن زیرش و گفتن ۵سال هست و گفتن حرفشون سند هست و میتونه صیغه نامه درست کنه.بعد یکسالو نیم منو ول کردن و رفتن چند روز پیش به من پیام دادن بیا عقد رو باطل کنیم و من برای اینکه ابرو من رو نبره اعتراف کردم که عقد هستیم چون میخواستم با زبان خوش حل بشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.باید ابتدا نکاح موقت و رابطه زوجیت ب اثبات برسد...

با سلام .اول باید نکاح موقت ثابت بشه تا بتونن برا عدم تمکین درخواست بدهند.فقط قصدشان ترساندن شما هست.

باید ابتدا نکاح موقت و رابطه زوجیت ب اثبات برسد و در خصوص موضوع شما نیز دعوای تمکین حتی در صورت طرح موضوع ب جایی نمی‌رسد

باسلام واحترام

هیچ اقدامی نمیتوانند انجام بدن نگران نباشید

در صورت عدم ثبت امکان پذیر و میسر نیست.

سلام وقت بخیر
باید ادله ی در خصوص زوجیت ارائه نمایید.

سلام برای تمکین زوجه باید مستنداتی دال بر صیغه نامه یا عقد نامه ارائه بدن