رایی برای من صادر شده است و مختومه شده است من باید به دادگاه مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۱۷ #96191809

سلام و وقت بخیر
نتیجه پرونده ای که از من شکایت کرده شاکی , در سامانه ثنا به اینصورت درج شده :
۱-پرونده کلاسه ... ردیف فرعی ۱ با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات در حوزه قضایی شهرستان .... به تاریخ ۱۳/۰۹/۱۳۹۷ ثبت گردید و با شماره بایگانی ..... به شعبه پنجم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان .... ارجاع شد.۲-در تاریخ ۱۴/۰۹/۱۳۹۷ وقت نظارت برای تاریخ ۱۶/۱۰/۱۳۹۷ تعیین گردید.۳-دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع انتظامی و دعوت شاکی جهت پیگیری شکایت مطروحه در تاریخ ۱۵/۰۹/۱۳۹۷ صادر گردید/.۴-ابلاغیه شماره .... مورخ ۱۷/۰۹/۱۳۹۷ مربوط به .... در تاریخ ۱۷/۰۹/۱۳۹۷ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد.۵-نسبت به شکایت (شاکی)..... علیه ....(من). و (شخص دیگر)...... مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات طی شماره ........ مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۷ قرار منع تعقیب صادر شد.۶-در تاریخ ۲۷/۱۰/۱۳۹۷ وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ ۱۱/۱۱/۱۳۹۷ تعیین گردید.۷-ابلاغیه شماره ......... مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ مربوط به ...... در تاریخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد.۸-ابلاغیه مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ جهت ابلاغ دادنامه شماره ........ مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۷ برای (شاکی).... صادر شد.
علاوه بر این درسامانه نوشته پرونده مختومه شده است و پرونده فاقد موضوع فعال است.الان بنده باید برم دادگاه؟

با سپاس فراوان از لطف شما

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود. پرونده مختومه شده ونیازی به رفتن دادگاه وپیگیری نیست

با سلام
‌خیر نیازی به مراجعه به دادگاه نیست