با تصرف ملک مشاع توسط شریک چگونه با وی برخورد شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۷۱ #96126037

سلام
من یک ملک مشاع به همراه ۱ نفر دیگر در اختیار دارم جدیدا شریکم بخش ارزشدارتر ملک با احداث یک دیوار تصرف کرده ازش شکایت کردم و دادسرا جرم تصرف عدوانی محرض دونست و جلب به دادرسی داد ولی دادگاه کیفری شکایت من رد کرد و گفت باید بری حقوقی شکایت کنی
کسی میتونه توضیح بده

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که زمین مورد ادعا دارای سند رسمی است دادخواست خلع ید مشاعی به همراه قلع و قمع بنا تقدیم دادگاه نمایید

چنانچه ملک دارای سند رسمی است میتوانید تحت عنوان خلع ید و قلع و قمع بنا ، و اگر دارای سند رسمی نیست تحت عنوان رفع تصرف و قلع بنا دادخواست خود را مطرح بفرمائید .