ملاک قطع نفقه زوجه چه تاریخی می باشد و چگونه از خود دردادگاه ترک انفاق دفاع بکنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۵۲ #96025272

سلام علیکم
بنده حکم عدم تمکین زوجه را برج ۹ سال ۹۹ گرفتم، و برج۱۱ سال ۹۹ حکم در دادگاه تجدیدنظر قطعی شد، و زوجه از بنده بابت ترک نفقه شکایت کرده و بابت شکایت ایشان در تاریخ ۱/۴/۱۴۰۰ جلسه درشورای حل واختلاف داریم
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قطعیت عدم تمکین و گذشت ۱۰روز از ابلاغ اجرائیه و عدم تکین زوجه، زوجه ناشزه محسوب و نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد

با سلام،چنانچه برای حکم عدم تمکین خود درخواست اجرائیه کرده باشید،ظرف ۱۰روز پس از ابلاغ به زوجه و عدم حضور ایشان برای تمکین،زوجه ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

باسلام
درخواست اجراییه حکم تمکین را نمایید سپس گواهی ناشزه گی

پس از صدور اجراییه در خصوص دعوی تمکین و اخذ گواهی نشوز نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت و می توانید این مدارک را به دادگاه ترک انفاق برای دفاع از خویش ارائه دهید

سلام
پس از گذشت ده روز از ابلاغ اجراییه در صورت عدم تمکین، زوجه مستحق نفقه نخواهد بود .

پس از ابلاغ اجراییه ظرف ده روز ملزم به تمکین هستند در غیر این صورت ناشزه و نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد

درود:در صورتی که حکم قطعی در رابطه با عدم تمکین از دادگاه تجدید نظر گرفته باشید پس از گذشت ۱۰روز حکم قطعی ونفقه به زوجه تعلق نمی گیرد.