آیا پیامکهای همسرم با مضمون های نامتعارف که مشخص کننده خیانت ایشون هست؛ میتونم درخواست طلاق بدم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۵۱ #95998386

آیاپیامکهای همسرم بامضمون های نامتعارف که مشخص کننده خیانت ایشون هست ومن میتونم درخواست طلاق بدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دلیل محکمی برای اثبات عسر و حرج شما نیست

با درود خیر به صرف آنچه در سوال آمده است موجب عسر و حرج نیست.

شما می توانید در صورت اثبات خیانت همسر علیه وی شکایت تنظیم کنید ودرخواست طلاق فقط با استناد به پیامک ها میسر نیست

با سلام
صرفا پیامک ها عسر و حرج شما را اثبات نمی کند

"با سلام"
متاسفانهمورد شما از موارد عسر و حرج برای طلاق نخواهد بود

در صورتی که بتوانید ارتباط نا مشروع را اثبات کنید مطمئنا تشنجاتتان بیشتر میشود و به طلاق نمی انجامد، بهترین راه مذاکره جهت توافق در طلاق است، اگر میسر نمیشود، مطالبه مهریه و نفقه و حقوق مالی، و اگر مجبور شدید و با در دست داشتن دلایل موجه شکایت ارتباط نامشروع، اگر نامشروع هم نباشد با اثبات ازدواج دائم و موقت و جمع یک سری شرایط در نهایت و با تلاش فراوان ممکن است بتوانید طلاق را بگیرید.

خیر همچین امکانی نیست