آیا ایشان میتواند طلاق بگیرد و چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۰۶ #95991585

همسرم درخواست طلاق داده و مهریه هم نمیخواهد ولی من حاظر به طلاق نیستم و الان دارم مهریه پرداخت میکنم و طلاق نمیدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد در غیر اینصورت خیر

سلام
در صورت اثبات عسر و حرج می توانند در دادگاه طلاق بگیرند در غیر اینصورت دادگاه حکم به طلاق نمی دهد.

با سلام
در صورت اثبات عسر و حرج و احیانا تخلف شما از شروط ضمن عقد، می توانند تقاضای طلاق کنند در غیر اینصورت خیر.

تا زمانی که برای همسر شما عسر و حرج فراهم نشود ایشان نمی توانند درخواست طلاق دهند و حق طلاق با مرد است و شما می توانید طلاق ندهید

سلام
همسر شما برای دادخواست طلاق،باید عسر و حرج خود را اثبات کند در غیر این صورت نمی‌تواند دادخواست مطرح کند

باسلام درصورت داشتن شرایط دوازدهگانه مندرج در سندرسمی ازدواج و همچنین اثبات عسرو حرج میتواند دادخواست طلاق به دادگاه ارائه نماید.

سلام موضوع بستگی به نحوه طرح دعوا از سوی همسر شما دارد و تحت شرایطی امکان اخذ رای بر جدایی را دارد