اثبات رابطه تا چه زمانی قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۸ #95929452

سلام
میخواستم بدونم اگر فردی یک سال پیش رابطه به تعداد بسیار کم، در پزشکی قانونی قابل اثبات است؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به انقضای زمان طولانی به نظر امکان چنین امری وجود ندارد

رابطه برای یکسال پیش ازطریق پزشکی قانونی قابل اثبات نیست

با سلام
پزشک قانونی می تواند تشخیص دهد که ارتباطی صورت گرفته است یا خیر ولیکن با توجه به گذر زمان اثبات اینکه ارتباط با چه کسی بوده است قابل تشخیص نیست.

سلام
پزشک قانونی زمان ارتباط را تا یک هفته می تواند دقیق اعلام کند
بعد از آن به صورت حدودی و تخمینی اعلام میکند
. و ظرف ۴۸ ساعت می تواند تشخیص دهد ارتباط توسط چه کسی انجام شده است
اگر مدت زیادی گذشته باشد قادر نخواهد بود
.در صورت شکایت از لحاظ قانونی هر دو شخص مجازات خواهند شد به دلیل رابطه نامشروع.

با سلام.
خیر از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات نمی باشد