ابطال صلح نامه به چه نحو است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۷ #95892821

سلام صلح نامه بین پدر مرحومم با برادرم بدون امضای برادر متصالحم برای واگذاری املاک در ۲۲ سال پیش معتبر هست یا نه ضمنا پدرم محجور بود وبالای هفتاد سال سن داشته

مشاوره حقوقی صلح
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صلح نامه معتبر است مگر اینکه بتوانید محجوریت را اثبات کنید

بادرودوسلام باید محجوریت اثبات شود.

با سلام و درود . صلح نامه معتبر میباشد مگر اینکه بتوانید محجوریت پدر را ثابت نمایید .

باسلام
اولا مسن بودن با محجور بودن دو مفهوم کاملا متمایز است چرا که محجور تلقی کردن فرد نیازمند حکم دادگاه است.
صلح یک عقد و وقوع آن نیازمند تراضی و اراده و امضای دو طرف است البته در صورت اثبات اصل وقوع عقد ممکن است امضای موخر متصالح آن را تکمیل و صورت قانونی بدهد اما در هر حال صلح از جمله عقودی است که یا باید ابتدائا توسط طرفین رسما در دفترخانه ثبت شود یا برای اعتبار بخشیدن به آن از دادگاه تنفیذ آن خواسته شود.
موفق باشید

باسلام
اساسا صلح بدون امضاء متصالح هم می باشد ین بالا دلیل برمحجوریت نیست

سلام
صلحنامه اگر دارای امضای دو طرف قرارداد باشد و تمامی ارکان صحت صلحنامه در آن موجود باشد از نظر قانونی در تمامی مراجع قضایی، قابل استناد است

باسلام
باید محجوریت اثبات شود در غیر این صورت صحیح است.