در ضرب و جرح عمدی همسرم، چگونه بی گناهی خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۱۷۷ #95713399

سلام و خسته نباشید...
خانمم علیه من طرح شکایت کیفری کرده با اتهام هایی چون ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق با ارائه گواهی پزشکی قانونی مبنی بر شکسته شدن استخوان بینی اما من به هیچ عنوان خانمم رو نزدم پدر و مادرم هم شاهدن چون همه با هم تو یه خونه زندگی میکردیم از بدو ازدواج.
دادسرا نوشته ایراد ضرب و جرح با تحقق لوث آیا من محکوم شدم؟
یا خانمم در دادگاه قسم بخوره محکوم میشم به دیه؟
از اونجایی که مطمئنم به دروغ هم شده خانمم اینا قسم میخورن راهنمایم کنین من چیکار کنم آیا نیاز به وکیل دارم؟
جز شهادت پدر و مادرم و همسایه مون چیزی نیست آخه کار به قسم بکشه به دروغ اینکارو میکنه خانمم. درسته بار اثبات ادعا بر عهده خانمم هست اما من چطور بی گناهیم رو ثابت کنم آیا دادگاه شهادت پدر مادرمو‌ دلیل قانع کننده ای محسوب میکنه؟
آخه منو خانمم با پدر مادرم‌ زندگی میکردیم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام گواهی پزشکی قانونی یکی از ادله اثبات جرم نیست بلکه یکی از اماره های اثباتی جهت تععین دیه هست چون پزشکی قانونی درنگاه اول فقط امر ضرب وجرح رو باتوجه به کبودی تثبیت خواهدکرد نه اثبات ولی اگه کار به اثر انگشت یا تخصص دراثبات برسه اونجا میشه بعنوان یک اماره درشرف ادله ازش استفاده کرد ولی من حیث المجموع دراینگونه پرونده ها وکیل نقش بسزایی میتونه ایفاکنه ...

به نظر میرسد وکیل بهتر ببتواند در دادگاه از شما دفاع کند باید دید در گواهی پزشکی قانونی چه چیزی نوشته شده است ولی این موضوع از طریق شهود قابل اثبات می باشد

سلام
دادگاه به دفاعیات طرفین رسیدگی حکم مقتضی صادر خواهد کرد

ضرب جرح شما اگر برعلیه زوجه اثبات شود تمکین شمارد میشود وهمان شهود خود را معرفی کنید وکیل داشته باشید طبیعا خیالتان راحتتر است که به جزئیات پرونده هم توجه دارد