آیا قولنامه فروش سهم از ملک پس از فوت فروشنده معتبر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۳۴۰ #95678

با سلام
سند ملکی منزل پدرم نیمی به نام پدرم و نیمی به نام پدربزرگم می باشد و هر دو در قید حیات هستن
متاسفانه پدرم بیماری صعب العلاجی دارن و دکترها قطع امید کردن
پیش از وخیم شدن اوضاع جسمانی شون وکالت تام الاختیار به مادرم دادن و یک قولنامه فروش سهم خود از ملک رو به نام مادرم در بنگاه تنظیم کردن
متاسفانه چون ملک قدیم ساخت است و مراحل اداری زیادی جهت کارهای شهرداری و دارایی دارد امکان سند زدن فوری به نام مادرم نیست

آیا همین قولنامه برای این که پس از فوت پدرم ، پدربزرگم ادعای ارث از حق پسرش نداشته باشد کافی است ؟
چطور می توانیم اقدامی کنیم که سهم پدرم به مادرم به صورت کامل منتقل شود ؟
متاسفانه به دلیل خلافی و عدم پرداخت مالیات و دارایی ملک امکان تسویه و رفع مشکلات شهرداری و دارایی جهت تنظیم سند و انتقال کامل به نام مادرم به دلیل فرصت کم نیست
چه کار کنیم ؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بعد از تنظیم قولنامه معتبر خواهد بود و سپس به طرفیت وراث میتوان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی داد. لذا قرارداد باید به صورت صحیح منعقد شود.