باید چیکار کنیم تا برادرم آزاد شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۰ #95515251

سلام علیکم
برادرم ۱۶ سال سن دارد و مرتکب دزدی یک عدد موتور سیکلت شده است که چند روز بعد از دزیدن موتور سیکلت دستگیر میشود و الان در کانون تربیت است و قاضی گفته باید براش سند بزارید تا بیاد بیرون البته از شاکی موتور سیکلت رضایت گرفته ایم و الان شاکی ندارد اما نمیدونم چرا قاضی حکم آزادی براش نمیده
میخواستم بدونم باید چیکار کنیم تا برادرم آزاد شود
آیا اگر وکیل بگیرم برادرم آزاد میشود یا خیر
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید تقاضای تخفیف نمایید

منظور ازآزادی شما فکرکنم بخاطر قرارتامین کیفری ( سند ) به لحاظ گذشت شاکی است .‌شما میتوانید تقاضای تخفیف یاتبدیل قرارتامین رانمایید تا برادرتان بافیش حقوقی یا جواز کسب آزادگردد

سلام
جنبه عمومی سرقت کماکان به قوت خود باقی می باشد
اما در صورتی که ایشان سابقه کیفری ندارند و با توجه به اینکه سن ایشان کم می باشد می توانید درخواست تخفیف مجازات نمایید.

قاضی بدلیل جنبه عمومی جرم برادر شما را آزاد نکرده است لذا رویه دادسراها درصورتی که شاکی رضایت دهد اقدام به صدور قرار موقوفی مینمایند وپرونده را می بندند لذا ابتدا باید پرونده بررسی گردد و با قاضی گفتگو گردد تا بتوان دستور آزادی برادرتان را گرفت که اصولا وکیل میتواند با مراجعه به دادگاه پرونده را مطالعه نماید

سلام ،چون سرقت جرم غیر قابل گذشت است و جنبه ی عمومی جرم باید اجرا شود ،ولو شاکی گذشت کند ،اگر حکم قطعی صادر شده باشد ،میتوانید به استناد گذشت شاکی از دادگاه صادر کننده ی رای قطعی بخواهید به ایشان تخفیف بدهد ،ولی اگر در مرحله ی دادرسی است قاضی رسیدگی کننده خود به استناد تخفیف قانونی به ایشان تخفیف مجازات میدهد.