آیا امکان شکایت از همسر سابقم به علت تهمت وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۲۱۲ #95327538

باسلام
همسر سابقم به من و همسر دوم من تهمت زده و طبق مشورت با شما عزیزان میتوانم همسر سابقم را تحت پیگرد قرار بدهم؟
میتوانم برای شهادت از همسر دومم و خواهر همسرم استفادت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیشنهاد میکنم به دادسرا مراجعه ننمائید
چون به نتیجه مطلوب نمی رسید
خواهر و همسرتان می توانند شهادت دهند و منع قانونی وجود ندارد

با سلام با ارائه ادله اثباتی کافی از جمله شهادت شهود حق شکایت دارید

سلام در صورتی که ادله ای جهت اثبات این موضوع دارید شکایت شما قابل پیگیری است کمااینکه از اشخاص نامبرده به عنوان شاهد میتوانید استفاده کنید

باسلام .شما میتونید طرح شکایت کنید اماشهادت همسر دوم شما پذیرفته نیست صرفا به عنوان مطلع میتونن حاضر بشن

طرح شکایت بلامانع است ولی از همسر دوم خود نه عنوان شاهد بخاطر نداشتن شرایط شهادت بلکه به عنوان مطلع میتوانید استفاده نمیایید

سلام برشما
در صورتی که تهمت مذکور مشتمل بر یک عنوان مجرمانه باشد میتوانید شکایت کنید.
شما و همسرتان هم میتوانید جداگانه شکایت کنید. جهت اثبات هم هرکدام برای دیگری شهادت دهید. اما بدیهی است که شهادت دیگران اعتبار بیشتری دارد.

میتوانید همسر سابقتان را تحت پیگرد قرار دهید
نمیتوانید برای شهادت از همسر دوم استفاده کنید
اما خواهر همسر شما می تواند به نفع شما شهادت دهد