چگونه از همسرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸ #95284682

سلام
حدود ۸ سال هست که یا همسرم بدون شناخت قبلی و طی یک ماه به واسطه خانواده ازدواج کردم از مشکلات ریز و درشت گرفته داشتم تا مشکلی که خودم داشتم و بعد ازدواج و پیگیری فهمیدم ( ناباروری) ، اما همسرم پام ایستاد و قول داد که به روم نیاره اما همیشه بعد از دیدن بچه های کوچک و حامله گی دوستان واطرافیان زندگیم را سیاه می کرد و رابطه خوبی هم با خانواده ام ۸ ساله نداره. با تمام فشار ها و مشاوره و زوج درمانی بازهم مشکل داره و روزگار برام خوش نیست . ایشان یکبار درخواست داشتن طلاق توافقی بگیریم اما من قبول نکردم تا اینکه دیگه تحملم تمام شد و الا من درخواست دادم توافقی پیش وکیل هم آمد و توافقات را هم گفت اما یک شبه زد زیر همه چی و الان می گه تو درخواست طلاق بده و من همه چی ام را ازت می گیرم و نمی گذارم سرم را کلا بگذاری . الان با تجویز زوج درمان ۲ ماه جدایی سقف را داریم می گذرونیم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور می تونم جدا بشم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شرایط گفته امکان طلاق از ناحیه شما وجود ندارد، صرفا میتوانید از طریق اجرای مهریه و مطالبه نفقه اقدام کنید.

طلاق توافقی یا طلاق از ناحیه خود براساس اثبات عسرو حرج برای گرفت حکم طلاق

با سلام
متاسفانه سوال شما مبهم میباشد
و دقیق اشاره نکرده اید که زوج هستی یا زوجه ؟
منظور از همه چی ام را ازت میگیرم منظور چیست ؟
لطفا شفاف سازی نمایید

سلام
در خواست طلاق برای زوجه باید با ارائه دلیل به داگاه باشد و با اثبات عسر و حرج میتوانید از این طریق تقاضای طلاق نمایید !

درخواست طلاق از طرف شوهرتان ممکن است مگر اینگه بتوانید شروط ۱۲ گانه را اثبات نمایید
برای دریافت مهریه هم هر زمان بخواهید میتوانید اقدام نمایید

اگرتنهامشکلتان وجودفرزنداست میتوانید از راه های, مختلفی بچه دارشوید که راه آخرقبول سرپرستی می باشد واگر طلاق, میخواهید بهتراست توافقی طلاق بگیرید

سلام
خواسته شما دقیقا مشخص نیست چنانچه میخواهید مهریه خود. ا دریافت کنید که دادخواست مطرح کنید اگر میخواهید دادخواست طلاق دهید متاسفانه کار بسیار سختی است مگر مدارک مستند و قوی مقرر در قانون در دست داشته باشید که نیاز به توضیحات بیشتر از سوی بنده است که در غالب نوشتار نمیگنجد فلذا درخواست مشاوره تلفنی با بنده را درخواست کنید در خدمتم