با کد ملی صیغه مشخص میشود هنگامی که بخواهی ازدواج دایم کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۱,۸۴۹ #94994957

خانمی هستم که صیغه ۵ سال کردم والان بعد از ۲سال خواستگار مناسبی دارم وقصد ازدواج دارم ایا زمان عقد از طریق کارت ملی مشخص میشه که من صیغه بودم ایا با کد ملی صیغه مشخص میشود هنگامی که بخواهی ازدواج دایم کنم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا پایان ۵ سال شما نمی تواند ازدواج نمایید و حرام ابدی است

با درود چنانچه از طریق دفاتر ازدواج ثبت صورت نگرفته باشد قابل استعلام نیست لیکن باید عده نکاح موقت قبلی تمام شود

با سلام چنانچه عقد موقت در دفتر ازدواج ثبت نشده باشد قابل استعلام نیست. ضمنا جهت ازدواج مجدد باید باقیمانده مدت عقد موقت از طرف شوهر بذل شود و مدت عده نیز تمام شود.

سلام خیر مشخص نخواهد شد

بادرودوسلام مشخص نمی شود.

،یکی از راه های خاتمه بخشیدن به عقد موقت یا صیغه ، بذل مدت توسط مرد می باشد که به معنای بخشیدن باقی مانده مدت عقد موقت به زن و پایان بخشیدن به نکاح می باشد ؛ هرچند در شرایط ویژه ای زن نیز امکان بذل مدت را خواهد داشت،؟

سلام خیر منتها حتما باید مدت صیغه تموم بشه یا آقا باقی مدت رو بذل کنه