می توانم از وی شکایت کنم و وجوه پرداختی را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۱۱ #94975494

سلام خانمی با دادن وعده ازدواج به من طی مدت یک سال و نیم مبالغ زیادی وجه از من دریافت نموده است و حال که موعد وفای به عهد ایشان فرا رسیده خود را از دید بنده پنهان نموده و به تلفن هایش هم جواب نمیدهد سوال من از وکلای محترم اینستکه ایا می توانم از وی شکایت کنم و وجوه پرداختی را پس بگیرم؟ایا از حمایت قانون برخوردار میشوم.با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنامه ارسال نمایید.

با سلام
چنانچه برای واریزی های خود سند و مدرک محکمه پسند دارید مبالغ مذکورقابل مطالبه می ‌باشد.

بله بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال کنید جهت استرداد وجوه

اگر برای واریز وجه مدرک دارید امکان مطالبه وجود دارد.

در صورتیکه فیش واریزی دارید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با سلام.
در صورتی که به حساب بانکی ایشان واریزی داشته اید دادخواست حقوقی مطالبه وجه تقدیم کنید.

با سلام
اگر مستندات واریز وجه و هدایا را داشته باشید میتوانید دادخواست استرداد هدایای نامزدی یا دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید