لطفا این مقدار دیه رو برام حساب کنید چقدر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۴۰ #94829977

سلام و خسته نباشید

این رای دادگاه برام آمده ولی متوجه نمیشم چند درصده میشه برام حسابش کنید:

۱-یک درصد دیه کامل بابت حارصه در سمت راست پیشانی

۲-یک درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم مچ پای سمت راست

۳-چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی در ثلث تحتانی استخوان زند اعلای ساعد سمت چپ که بدون عیب التیام یافته

۴-چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی از نوع خورد شدگی در ثلث تحتانی استخوان زند اسفل ساعد سمت چپ که بدون عیب التیام یافته

۵-سه درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ساعد سمت چپ

۶-دو فقره یک بیستم دیه کامل بابت دو فقره شکستگی به میزان صد درصد ساقط شده از قسمت نمایان دندانهای پیشین

۷-سه فقره دو سوم از یک بیستم دیه کامل بابت سه فقره سیاه شدگی در قسمت نمایان دندانهای پیشین

۸-سه فقره سی درصد از یک بیستم دیه کامل بابت سه فقره شکستگی در قسمت نمایان دندان های پیشین

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱-یک درصد دیه کامل بابت حارصه در سمت راست پیشانی
۲۷۰۰۰۰۰
۲-یک درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم مچ پای سمت راست
۲۷۰۰۰۰۰
۳-چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی در ثلث تحتانی استخوان زند اعلای ساعد سمت چپ که بدون عیب التیام یافته
۲۱۶۰۰۰۰۰
۴-چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی از نوع خورد شدگی در ثلث تحتانی استخوان زند اسفل ساعد سمت چپ که بدون عیب التیام یافته
۳۶۰۰۰۰۰۰
۵-سه درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ساعد سمت چپ
۸۱۰۰۰۰۰
۶-دو فقره یک بیستم دیه کامل بابت دو فقره شکستگی به میزان صد درصد ساقط شده از قسمت نمایان دندانهای پیشین
۲۷۰۰۰۰۰۰
۷-سه فقره دو سوم از یک بیستم دیه کامل بابت سه فقره سیاه شدگی در قسمت نمایان دندانهای پیشین
۲۷۰۰۰۰۰۰
۸-سه فقره سی درصد از یک بیستم دیه کامل بابت سه فقره شکستگی در قسمت نمایان دندان های پیشین
۱۲۱۵۰۰۰۰

تمامی قیمت ها به تومان است

با درود پاسخ همکار محترم جناب آقای معزی کامل است.

سلام
۲۷۰۰۰۰۰+۲۷۰۰۰۰۰+۲۱۶۰۰۰۰۰+۳۶۰۰۰۰۰۰+۸۱۰۰۰۰۰+۲۷۰۰۰۰۰۰+۲۷۰۰۰۰۰۰+۱۲۱۵۰۰۰۰ تومان .

جهت محاسبه دیه میتوانید از قسمت محاسبات حقوقی سایت استفاده نماید .

باسلام
دیه شما بیش از یک دوم دیه کامل میباشد طبق دیه امسال حدود صد و چهل میلیون تومان میشه

محاسبه دیه ، برعهده اجرای احکام کیفری است