درخواست طلاق دارم؛ صدای ضبط شده تو رای دادگاه تاثیر داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۳ #94814506

سلام همسر یکی از دوستانم ادم هوس باز هست و همه اینو میدونن حالا دوستم از این اقا کلی صدای ضبط شده و پیام های که با دخترا داشته که توشون صحبتای زشتی بوده داره ایا با استناد به اینها میتونه طلاقشو بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدای ضبط شده فقط به عنوان اماره در دادگاه قابل ارائه است ولی پیامک میتواند به عنوان دلیل و مدرک باشد

صدای ضبط شده اماره محسوب می شود

ضمن اهدای سلام و احترام
صدای ضبط شده نمی تواند موجبات عسر و حرج را فراهم آورد در صورتیکه محکومیت زوج حاصل گردد میتوان به عنوان ادله اثبات عسر و حرج را فراهم آورد در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم راه حل قانونی چیست

با سلام
صدای ضبط شده در دادگاه به تنهایی فاقد اعتبار است و اما اگر همراه با پیامک باشد و برای دادگاه ثابت گردد لذا رابطه نامشروع ایشان اثبات میگردد اما زوجه نمیتواند با این مدرک دادخواست طلاق ارایه نماید .

سلام وقت بخیر. علی الاصول دلیلی مبنی بر طلاق محسوب نمیشود مگر حکم محکومیت قطعی علیه شخص بگیرید