آیا امکان دارد قاضی پرونده را به کارشناسی ارجاع ندهد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۲ #94753148

با سلام.
قاضی صلح نامه ای را برای کارشناسی امضا به کانون کارشناسان ارجاع داده است.
با توجه به صحت صد در صدی امضا کارشناس امضا را تایید نکرده.برای کارشناسی سه نفره اقدام کرده ام و اگر ارجاع ندهد راهکار بعدی چیست؟ سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دادگاه در این خصوص تصمیم گیری خواهد کرد...

سلام موضوع بسته نظر مقام قضایی است و اصولا به هیات سه نفره ارجاع میشود
در صورت رد درخواست شما، می توانید ضمن اعتراض به رای از دادگاه تجدیدنظر تقاضای ارجاع به هیات سه نفره را نمایید

باسلام و درود بستگی به تصمیم مقام قضایی دارد،معمولا ارجاع داده می شود.

دادگاه در این خصوص تصمیم گیری خواهد کرد لیکن عموما مورد پذیرش است.

سلام
نظر قاضی مطروحه پرونده متبع است

بستگی به نظر قاضی دارد ولی معمولا با اعتراض ارجاع داده میشود.