میتونیم دیگه اجازه ندیم اینها از پارکینگ استفاده کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #94742052

آپارتمان ما ۱۶ واحد هست و من مدیر ساختمونم، قبل از عید پول جمع کردم که موزاییک هامون رو عوض کنم، همه پول دادن به جز دو واحد، اونها بهانه دارن که عوض کردن موزاییک واجب نیست و جزو زیبایی ساختمان محسوب میشه و در نتیجه ما هیچ پولی پرداخت نمیکنیم. ساختمون ما هیات مدیره داره
سوال اینه که : اگه ما خودمون این هزینه رو از جیب خودمون بدیم، بعد میتونیم دیگه اجازه ندیم اینها از پارکینگ استفاده کنند؟! میخوام بدونم این کار قانونیه؟!
اگه نیست، از چه راهی میتونم از اینها پول بگیرم؟! درضمن موزاییک هامون داغونه و باید عوض شه، چون مال ۱۷ سال قبل هست و در ضمن پارکینگ ما مشاع هست و در سند قید نشده

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

" با سلام"
اظهارنامه ای دراین خصوص برای واحد ها ارسال نموده و در صورت ضروری بودن تعمیرات هزینه ها را مطالبه نمایید

درود
ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمانها - در صورت امتناع مالک یا استفاده‌کننده از پرداخت سهم خود از هزینه‌های مشترک از طرف مدیر یا هیئت مدیران وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه می‌شود
هرگاه مالک یا استفاده‌کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره به او خودداری کنند و در صورتی که مالک و یا استفاده‌کننده همچنان اقدام به تصفیه‌حساب ننماید اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد. عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا هیئت مدیران موظف می‌باشند که به محض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فورا اقدام نمایند.
تبصره ۱ - (الحاقی ۱۳۷۶/۳/۱۱) – در صورتی که عدم ارائه خدمات مشترک ممکن یا مؤثر نباشد، مدیر یا مدیران مجموعه می‌توانند به مراجع قضایی شکایت کنند، دادگاه‌ها‌ موظفند این گونه شکایات را خارج از نوبت رسیدگی و واحد بدهکار را از دریافت خدمات دولتی که به مجموعه ارائه می‌شود محروم کنند و تا دو برابر‌ مبلغ بدهی به نفع مجموعه جریمه نمایند.
استفاده مجدد از خدمات موکول به پرداخت هزینه‌های معوق واحد مربوط بنا به گواهی مدیر یا مدیران و یا به حکم دادگاه و نیز هزینه مربوط به استفاده مجدد خواهد بود.
البته موارد دیگری نیز هست لیکن همه این ندارد مربوط به هزینه های ضروری و هزینه های تعمیر و نگهداری میباشد در صورتیکه تعویض موزائیک مزبور ضروری نباشد مشمول ماده فوق نخواهد شد.وباتوجه بموارد فوق میشه شاید پارکینگ هم جزو خدمات مشترک محسوب کرد ولی بهترین راه حل توافقی مشکل و بصورت دوستانه است که باعث کینه و ناراحتی هم نخواهد شد.

با سلام
اگر واقعا نیاز به تعمیرات باشد شما میتوانید بعد از پرداخت هزینه ها ، از طریق دادخواست مطالبه وجه بر علیه دو واحد اقامه دعوی نمایید و در صورت نیاز از طریق کارشناس رسمی دادگاه تامین دلیل نموده و تعیین هزینه نمایید.