تغییر قولنامه به اسم برادرزاده از طریق بنگاه بعد از فوت عمو امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۳۱ #94684

سلام عموی من  فوت شده که مجرد(ازدواج نکرده) و دارای فقط یک برادر و یک خواهر است. ایشان یک ملک ۶۰ متری داشته که بدون سند و قولنامه ای است.
 عموی من قبل از فوت به صورت زبانی به ما و همسایه و بنگاه گفته بود که میخواهم این ملک را به اسم برادرزاده ام یعنی من بکند و همه از این موضوع اطلاع دارند.
پدرم با این موضوع موافقه در صورت رضایت خواهر میشه قولنامه قبلی رو پاره کرد و از طریق بنگاه یک قولنامه جدید به اسم من(برادرزاده) زد؟
 اگر میشه چطور؟  لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خواهر و برادر ایشان راضی به اینکار باشند میتوانند سهم الارث خود را به شما منتقل کنند ولی در غیر این صورت خیر.