چگونه از اتهام سرقت مبری شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۵ #94661657

باسلام بنده یک سال پیش یک دستگاه پرید از یکی ار آشناهآم گرفتم نقد و نسیه و چون رفیق بودیم قولنامه ننوشتیم و مدارک ماشین ماشینو تحویلم داد ۲ میلیون ریختم بحسابش ۸ میلیونم بخاطر اینکه میگفت ضامن کسی شدم اگه بریزی بحساب بانک بر میداره نقدا بهش دادم و مابقی پولو قرار شد چهار ماه بعد که سند میزنه بهش بدم من با این ماشین مسافرت خوزستان رفتم ۱۵ چند تقریبا یک ماه زیر پام بود یک روز عصر هم همین رفیقم که ماشینو ازش خریدم زنگ زد بهم گفت اصفهان یه ماشین خریدم چون گواهینامه نداشت چشماشم ضعیف بود به من گفت بیا اصفهان ماشینو کمکم ببر شهرکرد منم تاکسی تلفنی گرفتم رفتم و دو میلیون ازم گرفت گفت به صاحب ماشین بدهکارم خلاصه وقتی رسیدیم شهرکرد هوا برفی و بارونی بود و چون حیاطشون گل و شل بود ازم خواست ماشینو ببرم تو حیاط خودمون بعد بیاد ببره بعد از دو روز همین رفیقم شبانه خونشو بار کرد و رفت زنگش زدم گفتم از اینجا رفتی گفت نه وسایل اضافه خونمو بردم برمیگردم ... که دو روز بعدش آگاهی ریخت تو خونه و ماشینا دزدی از آب درامدن و چند روز زندان بودم وقتی رفتم دادگاه گفتم ماشینو خریدم پولم دادم ۲ تا شاهدم داشتم بردم دادگاه و واسه اون ماشین رفیقم که امانت دو روز گذاشته بودش خونه ما که بیاد ببرش هم راننده تاکسی که باهاش رفتم اصفهان امد شهادت داد که این ماشین مال فلانیه امانت دست این آقا بوده ...صاحب ماشینا هم اعلام کرده بودن دزداشونو دیدن که فقط پدرکی از صاحب ماشیناتو بازپرسی دادگاه امد و طی این یک سال هیچ کدوم از صاحب ماشینا دادگاه نیومدن الان قاضی منو مجرم شناخته و واسه هر ماشین ۲۳ ماه و ۱۲ روز زندان و ۳۶ ضربه شلاق محکوم کرده تو عمرمم هیچ سابقه ای ندارم چطور وقتی من میگم یکی از ماشینا مال منه و دو تا شاهدا امدن شهادت دادن که خریدم و اون یکی ماشین مال رفیقمه که اونم شاهد بردم دادگاه محکوم شدم چطور وقتی صاحب ماشینا وقتی دزدشونو دیدن ولی نگفتن من دزد شدنم محکوم میشم فقط قاضی گفت شاهدات پلاکا ماشینو بلد نیستن معلوم نیست کدومشون واسه کدوم ماشین شهادت دادن که گفتم دو نفرشون که گفتن شاهد پراید هاچ بک بودن که خریدم راننده تاکسی هم که گفت واسه شهود پراید ۱۳۱ امدم ازتون عاجزانه درخواست کمک و راهنمای کامل دارم دستتونو میبوسم کمکم کنید بی گناه زندان نرم من زن و بچه دارم زندگیم میپاشه خواهشا راهنمای کامل بفرمایید بازم ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی، از آنجا که هر کس با علم و اطلاع یا با وجود قرائن اطمینان آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت بدست آمده است را به نحوی تحصیل یا مخفی یا قبول نماید یا مورد معامله قرار دهد به حبس و شلاق محکوم خواهد شد. جدا از اینکه پرونده شما نیاز به مطالعه دارد اما آنچه از تشریح پرونده به نظر می رسد، اتهام به جرم ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی تحت عنوان تحصیل مال مسروقه می باشد، که جرمی غیرقابل گذشت بوده، حال که اتهام شما به ارتکاب جرم متاسفانه محرز شده است در صورت گذشت شاکی خصوصی دادگاه می تواند در صورت وجود جهات تخفیف به میزان یک تا سه درجه مجازات حبس را تقلیل دهد.