دیه شخص ثالث راننده شامل من میشه و میتونم هزینه های درمانم رو از بیمه بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۹ #94640381

سلام وقت بخیر
من ۲۳/۶/۹۶ تصادف کردم خودم ماشینو چپ کردم چشم راستم اسیب دید بعد دو سال طول درمان الان پزشک قانونی پرونده رو بسته و درصد و زده وه چشم راستمو نقص عضو صادر کرده الان واسم چند تا سوال پیش اومده
۱_اصلا دیه شخص ثالث راننده شامل من میشه یا نه وه میتونم هزینه های درمانم رو از بیمه بگیرم
۲_دیه نقص عضو و فوت راننده مقصر دیه فرد مسلمان در ماه غیر حرامه ایا من چشم راستم نقص عضو شده دیه کامل فرد مسلمان رو میدن یا نصفشو
۳_سقف دیه راننده مقصر در بیمه نامه من در سال ۹۶ ۱۹۰ میلیونه الان دیه رو به نخر روز میدن یعنی الان دیه ۲۷۰ میلیونه براساس ۲۷۰ محاسبه میشه دیه یا همون ۱۹۰ بیمه خودم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
از خرداد ماه سال ۹۵ قانونی تصویب شد که دیه جراحات و صدمات وارده بر راننده مقصر رو از کمترین جراحت قابل پرداخت میدونه. در حالیکه قبل از این قانون در مورد راننده مقصر فقط نقص عضو و دیه فوت راننده قابل پرداخت بود .
مطابق ماده ۵۷۸ قانون مجازات اسلامی بخش دیات ،
از بین بردن هردوچشم دیه کامل و ازبین بردن یک چشم نیمی ازدیه کامل دارد
دیه یوم الاداست و باید به تاریخ روز تادیه پرداخت شود
اگر شرکت بیمه از پرداخت ان امتناع کرد مفاد ایین نامه قصور شرکتهای بیمه مصوب ۹۸ رو بهشون یاد اوریکنید

بله پرداخت دیه با توجه به سطح تعهدات بیمه ای شامل شما میشود و بایستی طبق نرخ روز بدهند .