جدا کردن یارانه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۵ #94638529

با سلام و خسته نباشید.
بنده مدت ۵ ماه است که با شوهرم به دلیل اختلاف جدا از هم زندگی میکنیم. یارانه نقدی ماهیانه رو چطور جدا کنم باید دستور قضایی باشه. راهکارش چیه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر از همسرتون طلاق گرفتید با مراجعه به پلیس +۱۰ می توانید نسبت به جدا کردن یارانه اقدام نمایید.در این مرحله کپی شناسنامه و کارت ملی و طلاق نامه از شما می خواهندو در صورتی که جدا نشده اید کارتان پبچیده می باشد و باید به مرکز فرمانداری شهر خود مراجعه کنید که کمی وقت گیر می باشد.

درود
زوج هایی که از یکدیگر جدا شده و طلاق گرفته اند باید برای تفکیک یارانه بعد از طلاق با در دست داشتن مدارک خود از قبیل: شناسنامه، کارت ملی، سند طلاق و کپی تمامی مدارک به دفاتر پلیس+ ۱۰ مراجعه و تقاضای سرپرستی جدید برای دریافت یارانه کنند که فرد در این بین باید حساب یارانه جدایی برای خود را در یکی از بانک ها ایجاد کند در غیر اینصورت یارانه پرداخت نمی شود.
قبل از طلاق و وجود اختلاف بین زوجین باید به مرکز فرمانداری شهر یا استان خود مراجعه کنند و نسبت به تکمیل فرم مخصوص تفکیک یارانه اقدام کنند.