آیا اخذ سفته به عنوان ضمانت به دلیل عدم انجام کارمطابق قراردادفی مابین مفید است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #94613424

سلام
من جهت کابینت بندی آشپزخانه منزل مسکونی با فردی که درسایت دیوار تبلیغ زده بود قراردادساخت ونصب کابینت mdf بستم ولی درتاریخ مقرر کاررا انجام نداده اند.
متاسفانه ۷۵درصد هزینه راهم پیش پرداخت کرده ام،ایشون تلفن خودراخاموش کرده اند وپس ازچند روزکه درب منزل ایشون رفتم وانمودکرده که گوشی تلفنم رادزدبرده است ودرمقابل سوال ازاین که چرا کاررا انجام نمی دهد با پاسخ های ضد ونقیض سعی دربه اصطلاح پیچوندن مادارد.
پس از پیگیری های فراوان ازاوخواستیم که پول ماراپس بدهد،حال پس ازچند روز اومده وگفته به من ۱۰روز مهلت بده کاررا انجام میدم،من ازایشون درخواست تضمین انجام کارخواستم .آیا اخذ سفته مفیدهست واگرهست پشت آن چه نوشته شودوضامن چطور؟
لطفاپاسخ سریعتر.
باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید از ایشان سفته دریافت نمایید و مطابق قرارداد این سفته را دریافت نمایید .