با جعل امضا در وکالتنامه مرا محکوم کرده اند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۵۱ #94605907

با سلام
در پرونده ای در دادگاه با استفاده از جعل امضا در وکالت نامه من رو به ۲۵ و ۱۵ سال حبس محکوم کرده و بعد از اینکه اعتراض رو به دادگاه استان برده اونجا گفته بود که به من پول نداده و از وکالتم استعفا داده. داخل این مدت که تقریبا ۳ سال میشه من هیچگونه احضاریه ای نگرفتم و اطلاع نداشتم وقتی فهمیدم که دیگه دیر بود، بعدش شکایت کردم و کارشناس خط رفتم و دادگاه اون رو محکوم کرده ولی هنوز حکم اول که واسم اومده درجریانه باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اثبات جعلیت آن سند می توانید تقاضای اعاده دادرسی و نقض دادنامه ای را نمایید که شما محکوم کرده است

سلام سوال شما مبهم است ضمن این که میزان مجازات با جرایم ارتکابی اصلا تناسب ندارد . باید رای دادگاه مطالعه شود و شرح دقیق تری از موضوع بیان کنید تا امکان مشاوره فراهم گردد .

با سلام میتوانید با اثبات جعلیت سند یاد شده تقاضای اعاده دادرسی در مورد حکم محکومیت قطعی کیفری بنمایید.

با سلام اگر اجراییه‌ صادر شده شما باید اعاده دادرسی نمایید و اگر تجدید نظر نشده از آن حکم تجدید نظرخواهی کنید