آیا پرونده‌ام از همین روز به دادسرا میرود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #94581919

سلام خیانت درامانت شکایت کردم در شورای حل اختلاف متشاکی تقاضای مهلت کرد و قاضی گفت هفت روز مهلت بده و بعد ترک تعقیب صادر کرد ۲۳/۹/۹۸ کجا میتونم از قاضی شکایت کنم و آیا پرونده‌ام از همین روز به دادسرا میرود یا نه از دوباره باید شکایت کنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خیانت در امانت قاضی حق ندارد ترک تعقیب صادر کندو اقدام قاضی تخلف است و شکایت شما باقی است و میتوان با درخواست دوباره پرونده را پیگبر شد

باسلام
یکی از شرایط صدور قرارترک تعقیب درخواست شاکی است ،به هرحال اگر قرارترک تعقیب صادرشده شاکی می تواند یک بار دیگر تا یک سال از تاریخ صدور قرار درخواست تعقیب کند