اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۰ #94511122

با سلام
من خواهان پرونده ی حقوقی هستم که در شورای حل اختلاف به نفع بنده رای صادر گردید و سپس خوانده به رای اعتراض کرده و در دادگاه تجدید نظر اعلام شد که "دعوی خواهان رد شده است". آیا می توان به رای اعتراض کرد؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع پرونده خود و علت رد شدن دعوای خود را بیان ننموده اید
علی الاصول امکان اعتراض برای شما وجود ندارد مگر در موارد خاصی که می توانید اعاده دادرسی نمایید

درذیل رای دادگاه ذکر شده (( رای صادره قطعی است )) لذا رای صادره به لحاظ قطعیت قلبل اعتراض نخواهد بود

سلام. علی الاصول خیر مگر در موارد استثنائی مثل اعاده دادرسی و یا اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری