قرار منع تعقیب به چه معنا است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۹ #94376986

با سلام،
برای شکایت ممانعت از حق اینجانب در شعبه دادیاری قرار منع تعقیب صادر شده آیا این به معنی رد شکایت و مختومه شدن پرونده است؟ ضمنا برای ده روز بعدا از صدور قرار وقت نظارت تعیین شده است، این به چه معنی میباشد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید ظرف ۱۰ روز در این خصوص اعتراض داشته باشید

باسلام
به علت اینکه ادله کافی برا اثبات ادعا نداشتیدقرارمنع تعقیب صادرشدبه قرارصادر با ارائه مدرک وسنداعتراض کنید

قرار منع تعقیب به معنای مختومه شدن نمی باشد و شاکی می تواند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ نسبت به ان اعتراض نماید و معولادر مواردی صادر میشود که ادله کافی برای اثبات جرم وجود نداشته باشد

شکایت رد شده ولی ۱۰روز مهلت اعتراض دارید

باسلام درصورتی که قرارمنع تعقیب صادر گردد یعنی شکایت شما جرم نیست و متهم تبرئه خواهدشد شما میتوانید ظرف ده روز به قرار صادرشده اعتراض نمایید.

طرف ده روز میتونید با دلایل و مستندات کافی مبنی بر شکایت خود،ب قرار منع تعقیب اعتراض کنید و در غیر اینصورت پرونده مختومه خواهد شد