عده طلاق بائن چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۷۶۳ #93983106

سلام من زنی ۲۴ ساله هستم که ۹ اردیبهشت ۹۹ طلاق‌ توافقی و بائن گرفتم. حیض اولم ۱۹ اردیبهشت حیض دومم ۱۲خرداد و حیض سومم ۴ تیر بود الان ۱۰ تیر میخوام عقد کنم ولی محضردارها قبول نمیکنن میگن دروغ میگی که ۳ طهرت رد شده و باید سه و ماه و‌ ده روز از طلاقت بگذره. خدا و دین و پیغمبر و مراجع تقلید گفتند سه طهر ولی اینا میگن سه طهر همون سه ماهه.الان من چیکار کنم بنظر شما؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
شرعا و قانونی همان عده سه ماه و ده روز
حتی علم پزشکی نیز رعایت این مطلب و رعایت عده را لازم دانسته پس بهترین گزینه رعایت ایام عده میباشد

سلام
از دادگاه درخواست کنید یا منتظر بمانید ۳ ماه بگذرد

در هیچ جایی از قانون به مدت «سه ماه و ده روز» اشاره ای نشده و مطابق ماده ۱۱۵۱ قانون مدنی مدت عده طلاق تنها «۳ طهر» می باشد لذا ایراد دفترخانه نامعقول بوده و با توجه به اقرار زن به انقضای سه طهر دیگر مسئولیتی متوجه عاقد نخواهد بود .

با سلام
مدت زمان عده‌ی طلاق برابر با سه دفعه پاکیزگی یا سه طهر است. به عبارت دیگر اگر زنی که باردار نباشد، چند روز بعد از اجرای صیغه‌ی طلاق عادت ماهیانه شود و سپس پاک شود (پاکی اول)، دوباره عادت ماهیانه شود و پاک شود (پاکی دوم) و برای بار سوم عادت ماهیانه شود و پاک شود (پاکی سوم)، پایان این پاکی که مصادف می‌­شود با شروع عادت ماهیانه‌ی چهارم، عده‌ی طلاق برای این زن تمام و مجوز ازدواج برای ایشان صادر می‌­شود (اما اگر فاصله طلاق و عادت ماهیانه‌ی اول زیاد باشد، همان مدت پاکی یا طهر اول، عده‌ی طلاق محسوب می‌­شود). حال اگر آن زن در هنگام بارداری طلاق داده شود، عده‌اش را باید تا زمان وضع حمل نگه دارد؛ خواه کمتر از سه پاکی شود و خواه بیشتر. ولی اگر زنی با اینکه به سن یائسگی نرسیده باشد، عادت زنانگی نبیند، در این حالت باید سه ماه عده نگه دارد.

باسلام قانون مدنی عده رو سه ماه و ده روز تعیین کرده باتوجه به شرایطی که فرمودین میتوانین اقدام به اجرای صیغه محرمیت نموده وپس از پایان سه ماه و ده روز عقد را جاری کنین