صلح عمری بنویسیم به صورت دست نویس؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۵ #93973616

سلام
مادر بزرگ من یک احد مسکونی دارد میخاد فقط به
نامم بزنه تا بعد از مرگ به من برسه و فرزندانش حق و حقوقی نداشته باشن ۹۰ سال داره در صحت و سلامت می باشد
باید چی کار کنیم ؟
آینده به مشکل بر نمیخوریم؟؟....

مشاوره حقوقی صلح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح عمری بهتر است اما نه به صورت دست نویس بلکه به طور رسمی و در دفاتر اسناد رسمی

سلام چنانچه دارای سند رسمی است میتوانید مستقیما بنام شما انتقال سند انجام گیرد و یا صلح عمری تنظیم شود

برای تنظیم سند صلح عمری بهتر هست ب دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید البته با تنظیم صلحنامه مذکور تا زمان فوت مصالح نمیتوان نسبت ب انتقال اسناد مالکیتی ب متصالح اقدام کرد و این امر موکول ب بعد از فوت مصالح هست و مصالح نسبت ب مورد صلح حق انتفاع دارد اگر در دفترخانه تنظیم شود مشکلی نداشته و جای شبهه و انکار نیست

سلام شما با مراجعه به دفتر اسناد رسمی قرارداد صلح عمری تنظیم کنید بهتر است صلح نامه به صورت رسمی باشد و دست نویس نباشد با این صلح نامه بعد از مرگ ایشون مال صلح شده متعلق به شماست و به وراث تعلق نمی‌گیرد بهتر است بدون حق فسخ تنظیم شود

سلام اگر واحد مسکونی دارای سند رسمی است حتما صلح نامه را در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کنید

سلام در دفتر خانه تنظیم کنید که مطمن باشید

سند در دفترخانه به نام شما تنظیم نمایند وحق استفاده از آن ملک را تا زمانی که زنده است برای خود نگه دارد.در اینده هیچ مشکلی برای شما پیش نمی اید