ایا امکانش هست به هر نحوی این مواد واسه من ثبت بشن؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۲۲ #93833682

سلام خسته نباشید. چند روز پیش من و دوستم توی پارک بودیم. دوست من مقدار مخدر همراش بود و داد به یکی دو نفر مصرف کننده که نیاز داشتند. از قضا مامورها از قبل کمین کرده بودند توی پارک برای شخص دیگری و این حرکت دوست من رو دیدن. وقتی که ما متوجه شدیم از پارک رفتیم و دو کوچه بعد مامورها امدند و دوست من فرار کرد و بعدش من مجبور به فرار شدم و دوستم گیر افتاد و من رفتم. بعدش میبرنش تو پارک و پارک رو میگردن و هشت گرم هرویین پیدا میکنن. توی کلانتری دوست من از روی نا اگاهی صورت جلسه امضا کرده. که مواد فروخته. ولی پیش قاضی کشیک گفته من هیچ کاری نکردم و این جنسا مال من نیست. ولی مامورا شهادت دادن که اون مواد فروخته. بعدشم قاضی دادش زندان و با سند بیرونه! ولی پرونده بازه. و حالا قاضی منو احضار کرده.. چه خطراتی شامل من میشه الان؟؟ باید فیش ببرم با خودم؟؟ ایا امکانش هست به هر نحوی این مواد واسه من ثبت بشن؟؟ لطفا زود پاسخ بدید چون تا مطمعن نشم نمیرم دادگاه..

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باسندیا ضامن حضوریابید.

شما متهم شده و احضار شده اید با هماهنگی جهت داشتن کفالت و وثیقه در موعد مقرر در دادگاه حاضر شوید در صورت عدم حضور جلب شما صادر میشود.

سلام بر شما . حتما به دادگاه بروید چون در صورت عدم حضور ممکن است که جلب شوید در ضمن با توجه به اینکه گفتید مواد برای شما نیست در هر صورت منکر این موضوع شوید . موفق باشید

بااحترام
بهتر از با مشاوره تلفنی از یک حقوقدان راه حل آن را قبل از رفتن به دادگاه کسب نمایید

سلام

با ضامن حاضر شوید

باید به دادسرا مراجعه نمایید بستگی به اعترافات دوست شمادرارد

با سلام و احترام
در صورتی ک سوابق مشابه دارید احتمالا بازداشت شده و تحقیقات فنی از شما صورت گیرد و حتما با خود ضامن معتبر ببرید.
با توجه به عدم کشف مواد در دست شما و نبود ادله قانونی علیه شما، اظهارات دوست شمادارم تنها دلیل علیه شما بوده و اگر اظهارات نامبرده دلالت بر همکاری شما در ارتکاب جرم داشته باشد، می تواند روند تحقیقات شما را پیچیده کند
بهتر است با وکیل دادگستری به صورت دقیق مشورت کنید