تعیین حقوق منشی چه میزان است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۶,۳۳۵ #93833394

با سلام
بنده قصد استخدام منشی دارم. با توجه به اینکه میزان ساعات کار کمتر از ۸ ساعت در روز و ۴۴ ساعت در هفته (ذکر شده در قانون کار) می باشد، لطفا در زمینه تعیین میزان دستمزد ساعتی راهنمایی فرمایید.
با سپاس

مشاوره حقوقی اداره کار
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.باید حداقل میزان حقوق کارگر برابر قانون کار پرداخت کنید

سلام
حداقل حقوق اعلام شده توسط وزارت کار در هر سال، بر مبنای هشت ساعت کار در روز و به عنوان حقوق پایه در نظر گرفته شده است.
پس به میزان ساعاتی که کارگر کمتر کار کند از حقوق کاسته می‌شود.
البته به میزانی که کارگر بیشتر کار نماید، علاوه بر پرداخت مزد بر مبنای ساعت، به وی حق اضافه کاری نیز تعلق خواهد گرفت.

سلام / بر اساس ساعت کاری میزان دستمزد قابل تعیین است / مثلا کارگر یا منشی که هفته ای ۲۲ ساعت کار می کند می توان قرارداد کار نیمه وقت منعقد کرد و حقوق و مزایای این کارگر نصف حقوق و مزایای اصلی و تمام وقت خواهد بود .

سلام
میزان دستمزد که در قانون کار پیش بینی شده و سالیانه تغییر میکند، حداقل دستمزدی است که کارفرما باید پرداخت کند.
تعیین میزان دستمزد توافقی است اما نباید از حداقل تعریف شده کمتر باشد.
دستمزد ساعتی را با توجه به روزانه ۸ ساعت حساب کنید.
مثلا اگر روزانه ۱.۲۰۰.۰۰۰ حقوق باید بدهید ، به ازای هر یک ساعت ۱۵۰.۰۰۰ باید بپردازید. با توجه به توافق شما میتوانید بیشتراز حداقل قانون کار تعیین کنید

درود
میزان دستمزد تابع توافق کارگر و کارفرما است

مزد ساعتی
مزد ساعتی مزدی است که بابت ساعاتی که وقت کارگر در اختیار کارفرماست محاسبه و پرداخت می‌شود. در قراردادهای مزد ساعتی، نوع کار (صرف‌نظر از مقدار و میزان آن) و نیز ساعات کار در روز یا هفته یا ماه تعیین‌کننده است که ممکن است از ۴۴ ساعت در هفته یا ۱۷۶ ساعت در ماه کمتر باشد. در نظام مزد ساعتی، کارفرما مکلف است علاوه بر مزد ثابت، مزایای رفاهی از قبیل حق مسکن، حق خواربار و کمک عائله‌مندی را به نسبت ساعات کار محاسبه و به کارگر پرداخت کند.

با سلام مطابق قواعد و قوانین قانون کار و با مراجعه به اداره کار قرار داد کارگری را اقدام کنید