خواهرم به شرح ذیل برای من و اعضای خانواده ایجاد مزاحمت شدید میکند،راهکار چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۹۵ #93716698

سلام ، خواهش میکنم تا آخر بخوانید، عاجزانه نیاز به راهنمایی دارم

خواهرم ۴ سال است با شوهرش اختلاف دارد و با فرزندش در خانه ما زندگی میکند،و ۴ سال من را از زندگی عقب انداخته و با مزاحمت و...مانع تمرکز و مطالعه من میشود
و مدام به طرق ذیل برای من و والدینم ایجاد مزاحمت میکند، هجو میکند، فحش میدهد و توهین میکند، وسایل خانه را تخریب میکند و میشکند ،و...

من مشغول مطالعه سنگین برای آزمون هستم که :

۱- یکهو جیغ میکشد که چرا از در بالکن بوی سیگار می آید و به پدرم فحاشی میکند و تمرکزم را برهم میزند در حالی که پسر خردسالش چندین و چند بار باسیگار و کبریت درون خانه را پر از دودو سیگار میکند.

۲_ مشغول مطالعه هستم که یکهو سر مادرم داد میزند و توهین میکند که چرا غذاهایست خوشمزه نیست و پسرم دوست ندارد.

۳- مشغول مطاله هستم که یکهو با فرزند خرد سالش دعوایش میشود و جیغ میکشد و تمرکزم را برهم میزند.

۴- توهین ها، و پرخاشگری های و جیغ کشیدن ها و حتی گاهی حمله های فیزیکی، شکستن وسایل خانه و بد اخلاقی ها و ... من و والدینم را تحت فشار عصبی بالایی قرار داده و از کار و زندگی انداخته و باعث ایجاد مزاحمت شدیدی شده

۵ بارها از همسرش میخواست که مادر شوهر و خواهر شوهرش را کتک بزند، الان هم از والدینم میخواهد که من را کتک بزنند چون گفتم پیراهن آستین دار بپوش عرق نکنی، بعد جیغ کشید و آینه را شکست و ساعت ۱ نصف شب از خانه رفت و در ماشین خوابید.

۱-صدا و فیلم با ذکر زمان و مکان وقوع جرم موجود است.که کارشناس نیز میتواند صحت آن را تایید کند.
آیاشکایت رفع مزاحمت جنبه کیفری هم دارد؟

شما چه راهکاری را پیشنهاد میدهد؟ قانونی؟ روانپزشکی؟

ضمنا بیکار است و صبح تا شب در دادگاه دعوای خود با همسرش را پیگیری میکند و هنوز نمیداند طلاق بگیرد یا نه.با اینکه قانونا میتواند تقاضای طلاق کند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در چنین مواردی باید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید ...

باسلام مساله حقوقی نمیباشد بهتر است بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید

موارد نوشته شده درحوزه مسائل حقوقی نمیباشد و تا مادامیکه جرمی حادث نشده امکان پیگیری قضایی را نخواهید داشت از اورژانس احتماعی ۱۲۳ کمک بگیرید.

درود با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳ تماس بگیرید.

با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳ تماس بگیرید.

با درود با اورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس حاصل فرمایید