در تخریب خودرو و شکستن شیشه، اعتراض بزنم مجازات کمتر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۲۷۷ #93604284

سلام دادگاه به تحمل یک سال حبس تعزیری درجه ۵ و ۶ صادر کرده برای تخریب خودرو تجدید نطر اعتراض بزنم مجازات کمتر میشه یا این که باید برم زندان
سابقه کیفری ندارم
متاهل ۲ تا فرزند شغل آزاد

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام رضایت شاکی را اخذ نمایید چون قابل گذشت میباشد و گرنه میتوانید تقاضای تخفیف و تبدیل نماٸید

چون جرم تخریب جزء جرایم قابل گذشت می باشد و جنبه عمومی ندارد،بلافاصله پرونده مختومه می گردد.
در مرحله اول سعی کنید رضایت طرف مقابل را به دست آورید ، درغیر این صورت به استناد مواد ۳۷ و ۳۸ قانون مجازات اسلامی تقاضای تخفیف مجازات مطرح بنمایید.

با سلام
در صورت رضایت شاکی و پرداخت خسارت وارده به شاکی و نیز چون سابقه کیفری نداشته اید لذا به احتمال زیاد در تجدید نظر حداقل مجازات برای جرم تخریب برای شما حکم داده خواهد شد .