چگونه شکایت خیانت در امانت را مطرح نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #93265618

با سلام

در سال ۱۳۸۸ پدر بنده فوت شد و یک دستگاه خودروی ۲۰۶ که به نام پدرم بود در ید عموی بنده بود که ایشان از تحویل خودرو به ما خود داری نمودند و پس از شکایت در جلسه دادگاه تقسیم اموال قاضی از ایشان پرسیدند که خودرو در ید شماست و ایشان اقرار کردند که بله و در حیاط منزل من میباشد که قاضی به ایشان گفتند که خودرو را هرچه سریعتر به یک پارکینگ سر پوشیده انتقال دهند و قبض پارکینگ را نیز به دادگاه ارائه دهند و این گفتگو در برگه بازجویی توسط خود قاضی ثبت گردید،ولی عموی بنده از تحویل خودرو سر باز زد و حکم ورود به منزل گرفتم جهت توقیف خودرو که خودرو در حیاط منزل ایشان نبود و به مامور انتظامی اعلام کردند که من خودرو ندارم و این قضیه کذب میباشد که این گفتگو نیز صورت جلسه شد و توسط مامور کلانتری در پرونده قرار گرفته.

حال سوال اینجاست که آیا الان که ۱۰ سال از این موضوع میگذرد و هنوز اموال تقسیم نشده و خودرو مشخص نیست که کجا قرار دارد میشود شکایت خیانت در امانت کرد و اگر میشود چه روندی دارد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حال سوال اینجاست که آیا الان که ۱۰ سال از این موضوع میگذرد و هنوز اموال تقسیم نشده و خودرو مشخص نیست که کجا قرار دارد میشود شکایت خیانت در امانت کرد و اگر میشود چه روندی دارد؟

بله مدارک شما کاملا امکان اثبات ادعاهایتان را دارد
باید تقاضای استرداد مال به امانت داده شده را مطرح کنید
ابتدا اظهارنامه بدهید
سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت کنید
سپس در دادسرا شکایت خیانت در امانت خود را پیگیری کنید
همچنین می توانید دادخواست ضرر و زیان وارده در این مدت را نیز مطالبه کنید
و اینکه اینگونه دعاوی مشمول مرور زمان نمی شوند

اظهار نامه ای به عموی خود بفرستید و تقاضای استرداد مال امانی را بکنید.
در صورت عدم استرداد به استناد صورت جلسه دادگاه و اظهارنامه شکایت خیانت در امانت نطرح کنید.

بله میتوانید شکایت نمایید و به صورتجلسه تنظیمی استناد نمایید . بهتر است وکیل اخذ کنید .