مگر با این وکالت می‌شود اعتراض شخص ثالث داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲ #93245603

با سلام
بنده بابت طلبم که در ازای آن سفته داشتم خودروی آن شخص را توقیف کردم و درخواست مزایده آن را دادم اما زمانی که برای کارشناسی به پارکینگ مراجعه کردیم خودرو رفع توقیف شده بود، به شعبه اجرائیات شورا مراجعه کردم گفتند ما نامه رفع توقیف صادر نکردیم و هر اتفاقی افتاده مقصر پارکینگ میباشد، به پلیس راهور مراجعه کردم و شماره پلاک را استعلام کردند گفتند شورا طبق این شماره نامه رفع توقیف صادر کرده است، به شورا رفتم شماره را وارد سیستم کردند و پرونده جدیدی بابت همین طلب بنده از بایگانی در آوردند، در این پرونده شخص جدیدی اعتراض شخص ثالث داده و طرف دعوا را یکی از دوستان خود و کسی که من از او طلب دارم معرفی کرده و اسم بنده در این اعتراض نبود برای همین ابلاغی برایم نیامده، طرف هم به رای اعتراضی نکرده و رای تایید شده (این شخص یک وکالت از صاحب ماشین برای اعتراض خود آورده که فقط کاری بوده و درآن حق انتقال سند به شخص دیگری را ندارد. مگر با این وکالت می‌شود اعتراض شخص ثالث داد؟ ) و نامه رفع توقیف را در پرونده من قرار داده اند، در ضمن این نامه از شعبه اجرائیات دادگستری شهر بجنورد صادر شده بود نه توسط قاضی اجرای شورا، به قاضی اجرای شورا مراجعه کردم گفت خب توقیف حساب بگیر حالا که آزاد شده ماشین!!!
ناگفته نماند شهری که من دادخواست در آن دادم شهر کوچکی هست و خود من اهل آن شهر نیستم، آیا احتمال تخلف در این پرونده وجود داشته؟
چرا برای من دو پرونده ثبت شده؟
چرا شعبه دیگری در پرونده من دخالت کرده است و شاکی اصلی بنده هستم چرا قاضی به این مورد توجه نکرده که حتما بنده باید طرف دعوا قرار بگیرم نه شخص دیگری.
و اینکه از شهر دیگری میتونم از شورای آن شهر شکایت کنم؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی طرح شده محل ایراد قانونی است چرا که طرفین پرونده علاوه بر محکوم علیه پرونده اصلی که شما خواهان ان بوده ایید باید شما را نیز طرف دعوی قرار داده وحق دفاع شما لحاظ میگردید وبا توجه به اینکه از نظر شکلی دادخواست محل ایراد بوده لذا قابل طرح ونهایتا رفع توقیف نبوده است
ثانیا صرف وکالت کاری بدون داشتن دلیلی ومدرکی مبنی بر معامله خودرو از طرف شخص معترص ثالث دلیل مالکیت نیست وشورا حق ورود به چنین پرونده ایی را نداشته
ثالثا پیشنهاد میگردد طی مرقومه ایی به ریس شورا موضوع را مطرح ودرخواست بلا اثر شدن رای وتوقیف مجدد خودرو را بنمایید