سوء استفاده پیش خریدار از قرارداد مشارکت در ساخت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۷ #93010

با سلام
ما زمینی که با عموم شریک بودیم رو دادیم به صورت مشارکت شخصی بسازه که 5 واحد برای ما و 5 واحد برای ایشون، این 5 واحد خودش پیش فروش کرد و توسط شکایت یکی از پیش خریداد ها به دلیل عدم انجام تعهدات به زندان افتداد، که بعد از این قضیه یکی از پیش خریدار ها به عموم مراجعه کرده و گفته بود که من انشعابات گاز رو میگیرم و برگه های مربوط به شرکت گاز و دفتر پیشخوان رو داده بود عموم امضا کرده بود، که بعد ما متوجه شدیم که تنها برای 5 واحدی که پیش خریدارها گرفتن اقدام کرده و به اداره گاز گفته بود که این 5 وواحد دیگه گاز نمیخوان، و شخصی رو آوردن و لوله های گاز ورودی واحد های مارو خوش دادن و به اصطلاح کپ کردن، و بعدش میگه ما مدارک مربوط به گاز رو بهتون نمیدیم تا به ما الزام به سند بدید و ما هم این کار رو نکردیم و خودمون با هزینه بیشتر و دوندگی بیشتر اقدام به گرفتن انشعابات گاز واحد های خودمون کردیم،
حالا میخوام بدونم ما میتونیم از فردی که این کار رو کرده شکایت کنیم و شکایتمون به جایی میرسه؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قرارداد مشارکت در ساخت این موارد اشاره شده باشد میتوانید با اجرا گذاشتن قرارداد و دادخواست الزام به ایفای تعهد و گرفتن خسارت از ایشان اقدام کنید.