آیا من اگر بتوانم مزاحمت ایشان را ثابت کنم مجددا میتوانم حق عبور و مرور ایشان را از بین ببرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۳ #92817327

سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای محترم گروه
عرض شود خدمت بزرگواران که بنده چند سال پیش بر علیه یک شخصی به جرم مزاحمت ملکی(مزاحمت در راه عبوری) شکایت کرده بودم به طوری که ایشان وسایل و ادوات کشاورزی را در مسیر راه کشاورزی اینجانب قرار می دادند و مانع تردد اینجانب به ملکم می‌شدند و در انتهای جاده احداثی زمین من قرار گرفته و فیمابین ملک بنده با ایشان یه کانال نهر قرار گرفته و متهم سابق روی نهر پل بتنی درست کرده و زمین اینجانب تجهیز و نوسازی شده است ولی مزرعه طرف مقابل یک مزرعه سنتی است و مشمول پروژه تسطیح اراضی قرار نگرفته و حق عبور از جاده را ندارد در حالیکه راه عبوری مجزا برای خودش داشت که راهش را همسایه هاش مسدود کردند طرف مقابل نیز به جرم ممانعت از حق عبور علیه بنده شکایت کرده بود قاضی پرونده از اداره جهاد کشاورزی و کارشناس دادگستری استعلام کرد جهاد کتبا نامه نوشت که متهم به دلیل اینکه ملکش خارج از طرح تجهیز و نوسازی است حق عبور و مرور را از جاده اراضی ندارد و گزارش کارشناسی نیز به نفع من نوشته شد و در دادگاه من ایشان را به جرم مزاحمت ملکی به یکسال حبس محکوم کردم ولی ایشان نتوانست حق عبور مرور خود را در جاده ثابت کند و در شکایت متهم با موضوع ممانعت از حق عبور بر عیله بنده حکم برائت صادر شد و در نهایت با همدیگر مصالحه نمودیم و من به آن رضایت دادم و یک توافقنامه فی مابین هم منعقد نمودیم با این موضوع که (اینجانب به متهم اجازه میدهم از راه فرعی تسطیع شده توسط اداره جهاد کشاورزی در سمت ملک اینجانب عبور نماید و متهم حق ندارد وسایل و ادوات کشاورزی را در مسیر راه اینجانب قرار دهد و مزاحمت ایجاد نماید در صورت ایجاد مزاحمت برای اینجانب حق عبور و مرور متهم ساقط خواهد شد) حالا ایشان دوباره برای من مزاحمت ایجاد می‌کنند آیا من اگر بتوانم مزاحمت ایشان را ثابت کنم مجددا میتوانم حق عبور و مرور ایشان را از بین ببرم و پل بتنی که بر روی نهر ساخته از طریق حکم قضایی قلع و قم کنم ملک بنده در انتهای جاده احداثی و ملک متهم در ماورای نهر قرار گرفته است الان پنج سال است داره از جاده تردد میکنه و عکس پل بتنی در نقشه هوایی نیز قابل رویت است از همه شما عزیزان و بزرگواران بابت پاسخگویی به سوال بنده حقیر تقدیر و تشکر میکنم دعای گوی شما بزرگواران هستم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود در صورت اثبات امکان پذیر می باشد.

سلام و ارادت
بله ، در صورت اثبات مزاحمت میتوانید از حق انتفاع مشروط رجوع نمایید .

درود بر شما، دوست عزیز رجوع از اذن شما ممکن است و میتوانید اقدام نمایید.

ایشان در ملک شما حق اتفاق ندارند اذن دارند که با رجوع شما از اذن خود منتفی میشود در ضمن متن شما بسیار طولانی بود

درود
اذن در انتفاع یا ایجاد ارتفاق قابلیت رجوع دارد.

درو:در صورت داشتن مدارک ومستندات میتوانید از حق خود رجوع کنید منعی وجود ندارد.

بله میتوانید شکایت کنید با ادله جدید و حکم قبلی.